Beneficii tigari electronice

Mai sanatos!

Tigarile electronice sunt o alternativa mai sanatoasa la fumatul clasic. Cel mai mare beneficiu pe care il aduc consumatorului este absenta gudronului si a monoxidului de carbon, care sunt cele mai toxice substante prezente in tigarile conventionale si cele mai devastatoare pentru sanatate. Acestea sunt substantele care provoaca boli precum cancer, infertilitate, impotenta, emfizem pulmonar, astm bronsic, ateroscleroza, afectiuni cardiace, carii dentare, cefalee, halena etc.

 

Lichidele cu care functioneaza tigarile electronice nu contin substante periculoase pentru sanatate, si pot sa contina sau nu nicotina, consumatorul avand posibilitatea de a alege lichide cu diverse concentratii de nicotina - de la zero pana la concentratii ridicate. De obicei fumatorii inraiti incep cu concentratii mai ridicate de nicotina, pentru a satisface dependenta cauzata de aceasta, iar apoi, treptat, reduc cantitatea de nicotina pe care o consuma, pana ajung la lichide cu zero nicotina.

 

Tigarile electronice protejeaza si fumatorii pasivi, care nu sunt expusi riscurilor atunci cand fumati in preajma lor.


Mai curat!

Pe langa beneficiile pe care le aduc sanatatii, tigarile electronice protejeaza si mediul inconjurator: nu polueaza, nu emana miros sau fum.


Mai ieftin!

Alegand o tigara electronica, poti sa economisesti pana la 80% din banii cheltuiti in mod normal pe tigari conventionale. La tigara electronica se schimba doar consumabilele atunci cand se uzeaza (vaporizatorul - o data la cateva saptamani daca este curatat si intretinut in mod corect) si lichidul (in functie de cat de mult fumezi).