BLOG

 1. 9 octombrie 2018 10:24:42 EET

  Multiplele beneficii ale e-lichidului

  In cazul in care esti nou in lumea tigarilor electronice, e-lichidul se numara printre componentele principale cu ajutorul caruia functioneaza echipamentele noastre de vapat. Totodata, e-lichidul ne ajuta sa realizam acei nori mari de vapori si de asemenea ne furnizeaza cantitatea de nicotina de care avem nevoie.

  Exista o multime de beneficii ale e-lichidelor, incepand de la lipsa fumului daunator de tigara si pana la pretul acestora.

  Astfel, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa prezentam care ...

  Citeste mai departe
 2. 20 septembrie 2018 12:46:18 EET

  Vrei sa renunți la fumat

  Te-ai saturat de gustul de tutun ce-ți rămâne în gura dupa ce termini de fumat?

  Te-ai saturat sa umpli scrumiera cu mucuri urât mirositoare?

  Iti oferim o solutie usoara si accesibilă! Incearca tigarile electronice!

  Aceseaza magazinul nostru online și vei putea beneficia de o gama cât se poate de variata de produse dedicate vaperilor. Printre acestea se număra: tigari electronice de diverse tipuri, baterii cu capacitate mare, o mulțime de accesorii și bineinteles o varietate de e-lichide fabricate d...

  Citeste mai departe
 3. 13 septembrie 2018 11:13:11 EET

  Tot ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o tigara electronica

  Tigarile electronice se numara printre cele mai bune alternative ale fumatului traditional. Acestea te pot ajuta intr-un mod cat se poate de eficient atunci cand vine vorba de a renunta de fumat.

  Dar inainte de a le utiliza ar trebui sa stii cateva caracteristici ale acestor echipamente. Prin urmare, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa-ti prezentam cateva lucruri despre tigarile electronice. Asadar, haideti sa le descoperim in randurile urmatoare.

  Ce sunt tigarile electronice?

  Tigarile electron...

  Citeste mai departe
 4. 4 septembrie 2018 11:06:34 EET

  Motive pentru care fumatorii aleg tigarile electronice

  In cazul in care nu stiai, tigarile electronice au fost create cu scopul de a oferi fumatorilor o experienta mult mai imbunatatita si in acelasi timp un mod de a fuma mult mai bine tolerat de catre societate. Pe masura ce lucrurile au evoluat, tot mai multi fumatori au facut tranzitia catre tigarile electronice dintr-o multime de motive, care mai de care mai avantajoase.

  Acestea fiind spuse, in articolul de azi vom discuta putin despre motivele pentru care fumatorii aleg tigarile electronice, in ...

  Citeste mai departe
 5. 30 august 2018 11:26:48 EET

  5 game noi de e-lichide

  Te afli in cautarea de noi experiente atunci cand vapezi?

  Inseamna ca acest articol poate fi mai mult decat potrivit pentru tine!

  De ce spunem asta?

  Pai e foarte simplu!

  Iti vom prezenta 5 game noi de e-lichide disponibile atat in magazinul nostru online cat si in zecile de magazine Nanoline si Globalhubb de pe teritoriul tarii noastre.

  Asadar, ca sa nu ne mai lungim cu vorba, te invitam sa le descoperi in randurile urmatoare.

  E-lichide Tropix

  Aceasta noua gama de e-lichide este fabricata in Marea Brit...

  Citeste mai departe
 6. 28 august 2018 09:56:05 EET

  Vapatul in avion

  Dupa cum am m-ai spus si in alte articole, tigarile electronice au un avantaj suprem si anume faptul ca este permisa utilizarea acestora intr-o multime de locuri in care fumatul traditional este interzis.

  Printre locurile acestea se numara: restaurantele, locurile de munca sau birourile, baruri, cafenele, aeroporturi si in unele situatii vapatul este permis chiar si in avion. Si daca tot am mentionat aeroportul si avionul, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa discutam putin despre permisiunile...

  Citeste mai departe
 7. 23 august 2018 13:56:36 EET

  Vapatul la birou

  Tigarile electronice au adus o libertate mult mai mare celor care au renuntat la fumat si au inceput sa vapeze. Astfel, daca acum ceva vreme ai fost marginalizat ca si fumator, acum ca vapezi, ai permisiunea sa faci acest lucru intr-o multime de locuri. Dar, daca tot iti este permis sa vapezi, ar fi bine sa nu abuzezi de acest lucru. Prin urmare, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa discutam putin despre vapatul in mediul business sau la birou.

  Acestea fiind spuse, haideti sa descoperim cateva...

  Citeste mai departe
 8. 21 august 2018 08:07:38 EET

  Diferenta dintre fum si vapori

  Dupa cum bine stim, internetul este o sursa de informatii plina cu tot felul de teorii, povesti si adevaruri. Intre toate aceste lucruri regasite online, exista si o multime de comparatii intre fumat si vapat. Unele dintre ele sunt cat se poate de clare, altele sunt menite sa promoveze un singur concept, cu scopul de a-l denigra pe celalalt. Dar, daca cauti o comparatie cat mai adevarata dintre fumat si vapat, informatiile sunt destul de limitate.

  Astfel, pentru a putea intelege mai exact diferen...

  Citeste mai departe
 9. 16 august 2018 13:52:04 EET

  Beneficiile vapatului sub-ohm

  Vapatul sub-ohm este un proces care are legatura atat cu electricitatea cat si cu echipamentele de vapat. O rezistenta normala are o valoare cuprinsa intre 1.5 ohm si 2.8 ohm, dar atunci cand vine vorba de a vapa sub-ohm, trebuie utilizata o rezistenta cu o valoare mai mica de 1 ohm.

  De asemenea, rezistentele sub-ohm sunt capabile sa accelereze procesul de productie a energiei electrice si prin urmare sa furnizeze acea experienta imbunatatita, pe care toti o cautam in momentul in care vapam.

  Iar a...

  Citeste mai departe
 10. 14 august 2018 05:57:09 EET

  Cum sa-ti protejezi tigara electronica

  Daca tinem cont de expresia "suntem doar oameni" ne putem da seama ca de cele mai multe ori suntem caracterizati de neatentie si prin urmare tindem sa nu avem grija prea mare de lucrurile pe care le detinem. Bineinteles, in categoria acestor lucruri intra si iubitele noastre tigari electronice.

  Asadar, pentru a evita o "catastrofa" precum distrugerea echipamentului de vapat, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa va oferim cateva sfaturi in ceea ce priveste felul in care putem avea grija de tiga...

  Citeste mai departe
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5