BLOG

 1. 16 august 2018 13:52:04 EET

  Beneficiile vapatului sub-ohm

  Vapatul sub-ohm este un proces care are legatura atat cu electricitatea cat si cu echipamentele de vapat. O rezistenta normala are o valoare cuprinsa intre 1.5 ohm si 2.8 ohm, dar atunci cand vine vorba de a vapa sub-ohm, trebuie utilizata o rezistenta cu o valoare mai mica de 1 ohm.

  De asemenea, rezistentele sub-ohm sunt capabile sa accelereze procesul de productie a energiei electrice si prin urmare sa furnizeze acea experienta imbunatatita, pe care toti o cautam in momentul in care vapam.

  Iar a...

  Citeste mai departe
 2. 14 august 2018 05:57:09 EET

  Cum sa-ti protejezi tigara electronica

  Daca tinem cont de expresia "suntem doar oameni" ne putem da seama ca de cele mai multe ori suntem caracterizati de neatentie si prin urmare tindem sa nu avem grija prea mare de lucrurile pe care le detinem. Bineinteles, in categoria acestor lucruri intra si iubitele noastre tigari electronice.

  Asadar, pentru a evita o "catastrofa" precum distrugerea echipamentului de vapat, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa va oferim cateva sfaturi in ceea ce priveste felul in care putem avea grija de tiga...

  Citeste mai departe
 3. 9 august 2018 08:56:46 EET

  Cand trebuie sa-ti schimbi tigara electronica

  Indiferent ca esti incepator si utilizezi un kit starter sau te numeri printre persoanele experimentate din lumea vapatului, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa-ti schimbi tigara electronica cu un model mai nou si bineinteles mai performant.

  Dar cum poti sa fi constient de momentul in care este necesar un upgrade al echipamentului de vapat?

  Iata cateva sugestii care te pot ajuta sa-ti dai seama de acest moment...

  Toata luma rade...

  Daca te invarti intr-o comunitate de vaperi pe care deseori ii o...

  Citeste mai departe
 4. 7 august 2018 12:12:27 EET

  Alegerea rezistentei pentru tigara electronica

  Dupa cum bine stiti, tigara electronica este formata din cateva componente importante.... baterie, clearomizor, mustiuc si bineinteles rezistenta. Aceasta din urma joaca un rol foarte clar si anume ajuta la producerea vaporilor si in acelasi timp ne ofera gustul aromei pe care o are e-lichidul.

  O rezistenta poate fi fabricata din mai multe tipuri de sarma. Chiar daca exista o multime de tipuri de rezistente, 4 dintre ele se numara printre cele mai populare.

  Asadar, cum poti stii care rezistenta ti...

  Citeste mai departe
 5. 31 iulie 2018 14:25:41 EET

  Viitorul tigarilor electronice

  Industria tigarilor electronice si a vapatului evolueaza in fiecare zi, cu pasi tot mai repezi. Incepand de la baterii si pana la rezistente, toate produsele dedicate celor care vapeaza devin din ce in ce mai bune. Chiar daca in unele tari au inceput sa se impuna diferite restrictii, lucrurile nu se opresc, ci din contra merg mai departe, zilnic aparand produse noi.

  Asadar, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa va prezentam cateva lucruri care ne arata directia in care se indreapta evolutia si ...

  Citeste mai departe
 6. 26 iulie 2018 08:52:00 EET

  Reguli nescrise pentru cei care vapeaza

  In timp ce multe dintre parerile negative despre vapat se bazeaza pe informatii false, exista o multime de alte persoane care sunt impotriva vapatului datorita unei experiente negative pe care au trait-o.

  Aceste pareri pot sa aiba un impact negativ asupra celor care utilizeaza tigari electronice, chiar daca se afla intr-o anumita categorie sau nu. Si sa nu uitam, ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa avem restrictii impotriva vapatului.

  Tinand cont de toate astea, am hotarat sa enumeram cateva ...

  Citeste mai departe
 7. 24 iulie 2018 14:41:10 EET

  4 forumuri dedicate pasionatilor de vapat

  Chiar daca esti incepator sau veteran in lumea vapatului, mai devreme sau mai tarziu s-ar putea sa-ti vina ideea de a te inscrie intr-o comunitate dedicata pasionatilor de tigari electronice.

  Multi dintre cei care utilizeaza o tigara electronica, au inceput sa o faca cu scopul de a se lasa de fumat. Totodata, exista o multime de alti utilizatori care vapeaza din pura pasiune. Indiferent de motivul pentru care vapezi, te asiguram ca exista o comunitate in care te vei putea integra fara nici un fel...

  Citeste mai departe
 8. 19 iulie 2018 11:01:03 EET

  Poate vapatul sa-ti afecteze dintii? NU!

  Poate vapatul sa-ti afecteze dintii? Oare vom avea dinti mai sensibili daca vapam? Daca vapez dintii mei se vor ingalbeni?

  Exista o multime de intrebari pe care le primim din partea vaperilor, toate acestea aparand in urma unor probleme de informare sau prin citirea unor articole care promoveaza lucruri false despre tigarile electronice.

  Afectiunile dintilor provocate de vapat cad in categoria miturilor lansate de diferite personaje. Asadar, ca sa raspundem la intrebarea, poate vapatul sa-ti afect...

  Citeste mai departe
 9. 17 iulie 2018 09:46:31 EET

  Branduri populare de tigari electronice

  Te numeri printre vaperii pasionati?

  Si ai vrea sa stii care sunt cele mai populare branduri de tigari electronice?

  In cazul acesta ai ajuns la locul potrivit!

  Asadar, in articolul de azi vom face o scurta prezentare a brandurilor care se numara printre cei mai cunoscuti producatori de tigari electronice. Prin urmare, haideti sa-i descoperim in randurile ce urmeaza.

  Smok

  Smok se numara printre cei mai mari producatori de tigari electronice de pe teritoriul Statelor Unite. Inca de la bun inceput, renu...

  Citeste mai departe
 10. 12 iulie 2018 11:34:59 EET

  Rezistente simple vs duale - avantaje si beneficii

  Pentru ca o tigara electronica sa functioneze in parametri normali sunt necesare cateva componente. Printre acestea se numara: baterie, rezervor, e-lichid si rezistenta. Iar daca in articolele trecute am m-ai vorbit despre unele din componentele mentionate, astazi vom face o scurta trecere in revista a rezistentelor si a diferentei dintre acestea.

  Astfel, exista doua tipuri de rezistente: simple si duale. Prin urmare, haideti sa descoperim cateva detalii despre acestea.

  Diferentele dintre rezisten...

  Citeste mai departe
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5