BLOG

 1. 26 aprilie 2018 08:50:05 EET

  Review tigara electronica - Vaporesso Nebula TC

  In articolul de azi, vom arunca o privire asupra kit-ului Nebula, o tigara electronica marca Vaporesso care poate fi mai mult decat ideala pentru cei care-si doresc un mod de vapat cu functii performante. In cazul in care nu stiai, denumirea Nebuna vine din limba latina si inseamna nor, dar nu se refera la norul standard regasit pe cer ci la praful stelar sau gazele care pot fi intalnite in spatiul cosmic. Si acum ca am explicat ce inseamna numele mod-ului ce urmeaza a fi prezentat, haide sa des...

  Citeste mai departe
 2. 24 aprilie 2018 12:08:09 EET

  Review-tigara-electronica-Smok-Osub-Mini-3

  Fabricata de renumitul brand Smok, tigara electronica Osub Mini reprezinta un kit de vapat realizat dintr-o combinatie de performanta si un design elegant, oferind astfel un upgrade pentru orice vaper care nu a folosit un asemenea kit pana la ora actuala.

  Acestea fiind spuse, haideti sa descoperim mai multe informatii despre tigara electronica Smok Osub Mini. Pentru inceput sa vedem ce se regaseste in cutie:

  Continut pachet tigara electronica Smok Osub Mini

  - un Mod Osub Mini;

  - un tank Helmet Nano;...

  Citeste mai departe
 3. 19 aprilie 2018 10:06:37 EET

  Review tigara electronica Eleaf iStick Pico

  Dupa cum spune titlul, astazi vom face un review la tigara electronica Eleaf iStick Pico, un kit starter pentru vapat considerat ca fiind unul dintre cele mai performante echipamente din clasa din care face parte.

  In cazul in care nu stiai, cuvantul PICO este o prescurtare de la "preferable, innovative, compact, outstanding", cuvinte care intr-adevar caracterizeaza aceasta tigara electronica.

  Si acum, ca sa nu mai pierdem vremea cu introducerea, vom intra in mai multe detalii:

  Continut pachet tigar...

  Citeste mai departe
 4. 17 aprilie 2018 12:09:29 EET

  Review tigara electronica - Smok Stick AIO

  Si daca tot sunt la mare cautare tigarile electronice de tip all-in-one, ne-am hotarat sa va mai prezentam un model care merita toata atentia. Asadar, astazi vom face un scurt review la tigara electronica Smok Stick AIO, un echipament de vapat mai mult decat ideal pentru cei care-si doresc sa aiba o experinta cat se poate de originala atunci cand vapeaza. Acestea fiind spuse haideti sa descoperim ce contine cutia acestui kit de vapat.

  Continut kit tigara electronica Smok Stick AIO

  - un mod Stick A...

  Citeste mai departe
 5. 13 aprilie 2018 09:23:40 EET

  Review tigara electronica - Vaporesso Veco One Plus

  In masura in care esti interesat de o tigara electronica cu capacitate mare si in acelasi timp cu baterie puternica, kit-ul Vaporesso Veco One Plus poate si o solutie mai mult decat ideala pentru tine atunci cand vine vorba de vapat.

  Astfel, spre deosebire de predecesorul sau, acest kit poate fi umplut cu o cantitate dubla de e-lichid, oferind astfel un timp mult mai indelungat de vapat. Dar inainte de a intra in detalii, haideti sa vedem ce contine cutia in care se afla acest super kit.

  Continut ...

  Citeste mai departe
 6. 5 aprilie 2018 10:41:49 EET

  Review tigara electronica Joyetech Espion Procore X

  Si daca in articolul trecut am facut o scurta prezentare a unei tigari electronice dedicate persoanelor de sex feminim, astazi o sa spunem cateva cuvinte despre un echipament de vapat putin mai performant, care poate fi utilizat de o gama larga de utilizatori, printre care se numara bineinteles si vaperii de sex masculin. Astfel, tigara electronica Joyetech Espion Procore X este un kit de vapat care prin design, exprima o eleganta desavarsita. Dar mai intai haideti sa descoperim cateva detalii d...

  Citeste mai departe
 7. 3 aprilie 2018 09:25:20 EET

  Review tigara electronica Artery Lady Q

  Articolul de azi este dedicat unui model de tigara electronica conceput pentru doamnele care-si doresc un echipament de vapat elegant. Datorita formei discrete, asociata de multe ori cu cea a unui ruj, kit-ul Artery Lady Q reprezinta o tigara electronica care poate fi de cele mai multe ori confundata cu un accesoriu regasit in poseta unei doamne. Chiar daca design-ul face din acest kit un model dedicat femeilor, acesta poate fi utilizat bineinteles de absolut orice tip de vaper.

  Acestea fiind spu...

  Citeste mai departe
 8. 29 martie 2018 09:32:09 EET

  Tipuri de țigari electronice și cum sa le alegi

  Alegerea unei țigări electronice poate fi destul de complicata dacă nu cunoști pe cineva care folosește un echipament de vapat sau dacă nu ai incercat deja una.

  Prin urmare acest articol este menit sa te ajute sa decizi ce tip de tigara electronica este potrivit pentru nevoile si gustutile tale.

  Dacă nu ai încercat niciodată o țigară electronică, poți incepe cu un dispozitiv de unică folosință pentru a-ți putea forma o ideea despre ce ofera vapatul si daca acesta este potrivit sau nu pentru tine.

  D...

  Citeste mai departe
 9. 27 martie 2018 10:29:37 EET

  Cateva probleme legate de tigara electronica si cum poti sa le rezolvi

  In cazul in care nu stiai, tigara electronica este un echipament mult mai avantajos decat tigara traditionala, aducandu-ti beneficii atat asupra sanatatii cat si in ceea ce priveste bugetul cheltuit. Daca te afli la inceput de drum, ai sansa sa intampini cateva probleme cu care de altfel se confrunta majoritatea incepatorilor. Prin urmare, in randurile ce urmeaza am enumerat unele dintre cele mai comune probleme pe care le poti avea cu tigara electronica alaturi de modalitatile prin care poti sa...

  Citeste mai departe
 10. 22 martie 2018 10:44:53 EET

  Review tigara electronica Joyetech eGo AIO Box

  Astazi vom face o scurta prezentare a unui model de tigara electronica destul de bine cotat in randul vaperilor care cauta o solutie fiabila pentru vapat. Astfel, Joyetech eGo AIO Box reprezinta o alternativa foarte buna atat pentru vaperii incepatori care cauta un kit de vapat sub-ohm cat si pentru cei care vapeaza de ceva vreme si isi doresc un device nou.

  Joyetech eGo AIO Box este un kit placut la atingere, de dimensiuni normale (poate fi cuprins usor in palma), cu o greutate normala, care tot...

  Citeste mai departe
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5