BLOG

 1. 21 iunie 2018 09:54:36 EET

  Cateva beneficii oferite de tigara electronica

  Da, este adevarat! .... Daca utilizezi o tigara electronica vei avea parte de o multime de beneficii pe care fumatul traditional nu ti le poate oferi. Conform expertilor si a studiilor, tranzitia de la fumat la vapat este foarte avantajoasa pentru fumatori, mai ales din punct de vedere al sanatatii.

  O alta statistica foarte interesanta si care merita toata atentia este data de cativa cercetatori care au declarat ca la fiecare milion de persoane care trece de la tigarile traditionale la cele elect...

  Citeste mai departe
 2. 19 iunie 2018 09:05:48 EET

  Cand trebuie inlocuita rezistenta la tigara electronica?

  In cazul in care nu stiai, rezistenta din cadrul unei tigari electronice reprezinta echipamentul care ajuta la incalzirea e-lichidului si prin urmare la formarea vaporilor. Fara aceasta componenta tigara electronica nu ar functiona. Dar din pacate, rezistentele sunt doar niste consumabile, prin urmare o data la ceva vreme trebuie inlocuite. Asadar, cum stim cand trebuie realizat procesul de inlocuire? Haideti sa descoperim cateva detalii despre momentele in care trebuie sa schimbam rezistenta de...

  Citeste mai departe
 3. 14 iunie 2018 13:00:15 EET

  Review tigara electronica - Wismec Vicino

  Astazi vom discuta putin despre un model de tigara electronica mai rar intalnit, dar care poate oferi performantele de care orice vaper are nevoie. Astfel, modelul Wismec Vicino este un kit de vapat mai mult decat ideal pentru vaperii putin mai experimentati si pentru cei care vapeaza direct in plamani. Dar, inainte de toate haideti sa descoperim ce contine cutia acestui kit.

  Continut pachet tigara electronica Wismec Vicino

  - o baterie Wismec Vicino;

  - un clearomizor Wismec Vicino;

  - o rezistenta de...

  Citeste mai departe
 4. 12 iunie 2018 09:22:23 EET

  3 sfaturi pentru vaperii care stau la soare

  Sezonul de vara este in toi, acesta fiind probabil cel mai asteptat moment al anului. Pe tot parcursul verii participam la diferite activitati de relaxare prin care se numara chefurile de langa piscina, gratarele, vacantele si multe alte momente distractive. Bineinteles in calitate de vaper, la astfel de activitati tigara electronica este nelipsita.

  Dar odata cu vara, vine si caldura puternica, factor care nu se prea potriveste cu echipamentele noastre de vapat.

  Asadar, intr-un asemenea caz, scopu...

  Citeste mai departe
 5. 7 iunie 2018 09:11:18 EET

  4 tigari electronice dedicate femeilor

  Dupa cum bine stiti, la ora actuala exista o multime de persoane care vapeaza, poate chiar mai multi decat v-ati imaginat. Acestia sunt impartiti in diferite categorii, multe dintre ele fiind bazate pe preferinte, mod de viata, gusturi sau alte criterii.

  Asadar, articolul de azi este dedicat in exclusivitate unei categorii foarte apreciate si anume cea a femeilor. Asemeni barbatilor, multe dintre femei au ajuns sa vapeze si au reusit sa renunte la obiceiul de a fuma, alegand astfel o solutie mult...

  Citeste mai departe
 6. 5 iunie 2018 10:21:27 EET

  Review tigara electronica - Smok Osub One TC

  In articolul de astazi vom discuta putin despre un echipament de vapat destul de cautat in randul comunitatii noastre de vaperi si anume kit-ul Smok Osub One TC. Pentru cei care nu-l cunosc, aceasta tigara electronica nu este neaparat pentru incepatori, dar poate fi mai mult decat ideala pentru persoanele care vapeaza "din gura in plamani" si care vor sa treaca la un echipament ce ofera posibilitatea de a vapa sub-ohm. Acestea fiind spuse haideti sa descoperim ce contine cutia acestui kit dedica...

  Citeste mai departe
 7. 31 mai 2018 08:35:47 EET

  Cum sa vapezi pe ascuns

  Dupa cum bine stiti exista tot felul de categorii de vaperi. Unora le place sa faca nori mari de vapori sau diferite trucuri care sa atraga atentia asupra lor. Dar pe langa aceasta categorie, care de altfel este destul de des intalnita, mai exista si vaperi care nu doresc sa fie remarcati atunci cand vapeaza si prin urmare sa fie asemeni unor oamenii invizibili in momentul in care utilizeaza tigara electronica. Acestea fiind spuse, in articolul de azi vom discuta putin despre aceasta categorie d...

  Citeste mai departe
 8. 29 mai 2018 11:47:05 EET

  Lasa-te de fumat si redescopera-ti simturile

  Fumatul afecteaza corpul intr-o multime de feluri, deteriorandu-l mult mai repede. Dar printre toate afectiunile pe care fumatul le poate provoca, exista o buna parte care din pacate sunt foarte putin mentionate. Printre aceste afectiuni se numara si diminuarea gustului si a mirosului.

  Partea buna este ca in cazul acestor simturi, ele revin inapoi la capacitati maxime, vindecarea simtindu-se chiar si la un interval de numai cateva ore de la ultima tigara.

  Chiar daca aceste simturi nu par sa reprez...

  Citeste mai departe
 9. 28 mai 2018 12:49:54 EET

  Locuri in care poti vapa

  In prezent, exista o multime de reglemantari cu privire la tigarile traditionale, legea impunand locurile in care este permis fumatul si locurile in care este interzis. Dar, atunci cand vine vorba de tigarile electronice si locurile in care pot fi utilizate, lucrurile inca nu sunt atat de bine puse la punct.

  De aceea, ar fi bine ca atunci cand vapezi sa incerci sa respecti persoanele din jurul tau, pentru a evita aparitia unor legi care sa interzica vapatul in anumite locuri.

  Tinand cont de asta, ...

  Citeste mai departe
 10. 22 mai 2018 13:19:25 EET

  Top 5 documentare despre vapat

  La ora actuala nu putem spune ca exista neaparat o multime de documentare despre tigari electronice, e-lichide sau despre vapat in general. De asemenea, multa lume nici nu stie ca exista asa ceva. Prin urmare, ne-am hotarat ca in acest articol sa va oferim cateva documentare dintre cele existente, care totodata par a fi cele mai bune. Asadar, haideti sa le descoperim in randurile ce urmeaza.

  Beyon the Cloud

  In anul 2016, doi directori de film de nationalitate franceza au hotarat sa faca un documen...

  Citeste mai departe
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5