ghid utilizare baterie tigara electronica

Dupa cum bine stim, exista o multime de articole despre tigari electronice, e-lichide si vapat dar foarte putine despre cum se utilizeaza acestea sau despre accesoriile si componentele din care sunt construite. Prin urmare, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa vorbim putin despre bateriile cu ajutorul carora tigarile noastre electronice pot sa functioneze in parametri normali.

Multi vaperi, mai ales cei incepatori, nu se ocupa de mentenanta tigarii electronice pe care o detin si cu atat mai putin de componentele acesteia. Totodata, acestia nu se gandesc ca in spatele unui asemenea echipament exista o tehnologie foarte bine pusa la punct, care o face pe aceasta sa functioneze. Este important ca, in calitate de vaper, sa stim ca tigara noastra electronica este un device care trebuie utilizat conform unor reguli. La fel este si in cazul bateriilor care ofera sursa de energie necesara unei tigari electronice. Daca ne dorim ca acestea sa aiba o durata de viata cat mai lunga, exista cateva principii de care trebuie tinut cont.

Acestea fiind spuse, haideti sa descoperim cateva dintre lucrurile care te pot ajuta sa mentii bateria de la tigara electronica functionala cat mai mult timp.

Foloseste incarcatorul original

Indiferent de modelul de tigara electronica pe care il utilizezi este foarte important ca atunci cand vine vorba de incarcarea bateriei sa utilizezi incarcatorul care l-ai primit in pachet. Astfel, vei putea fi sigur ca aceasta va fi incarcata conform standardelor impuse. Alte incarcatoare, pot avea amperaje diferite si prin urmare, mai devreme sau mai tarziu pot distruge bateria.

Nu folosi baterii stricate

Dupa cum sugereaza titlul, este mai mult decat recomandat sa nu utilizezi baterii defecte in momentul in care vapezi. Pe langa experienta negativa care ti-o pot oferi in timpul vapatului, acestea pot crea diferite probleme care pot duce la accidente destul de serioase. Asadar, este foarte important sa tii cont de acest sfat.

Nu expune bateria tigarii electronice la temperaturi extreme

Bateria unei tigari electronice poate fi avariata foarte usor daca este expusa la temperaturi ridicate sau scazute. Unul dintre cele mai des intalnite cazuri de distrugere a bateriei prin expunerea la intemperii este atunci cand a fost pusa la incarcat in masina si apoi lasata acolo. Exista o multime de alte cazuri similare, prin urmare incearca sa eviti asemenea situatii.

Nu lasa bateria langa obiecte conductoare de curent

Bateria poate fi distrusa daca intra in contact cu un conductor de curent. Este foarte usor sa se intample asta deoarece exista multe cazuri in care ne lasam tigara electronica langa chei sau alte obiecte metalice pe care le utilizam zilnic. Incearca pe cat posibil sa eviti asemenea situatii.

Cumpara tigari electronice si accesorii de la o firma de incredere

Prin intermediul magazinului nostru online, punem la dispozitie doritorilor o gama variata de kit-uri de tigari electronice la preturi accesibile oricarui consumator. Acesta au fost testate in diferite conditii de producator si prin urmare sunt mult mai sigure. Indiferent de locul de unde vrei sa-ti cumperi o tigara electronica sau o baterie pentru aceasta este important sa cauti mai multe detalii despre firma distribuitoare si despre produsele pe care aceasta le comercializeaza.

Calitatea acestora iti va oferi si experienta de care ai nevoie in timpul vapatului!