Distribuitor tigari electronice - cateva cuvinte despre noi

Nanoline este cel mai mare distribuitor de tigari electronice si accesorii e-smoke din Romania. Colaboram cu cei mai mari producatori de tigari electronice si accesorii pentru acestea, respectiv Joyetech, Liqua, Aspire, Eleaf, Wismec, VapeOnly , iar produsele pe care le oferim sunt originale, de cea mai inalta calitate si cu cel mai bun raport calitate/pret.

Magazine tigari electronice

La ora actuala detinem o retea cu peste 30 de puncte de vanzare situate in orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Deva, Craiova, Piatra Neamt, Carei, Hunedoara, Reghin, Zalau, Iasi, Ploiesti, Bacau, Pitesti, Sfantu Ghoerghe, Botosani, Buzau, Bistrita si Turda.distribuitor tigari electronice

De ce sa alegi o tigara electronica?

In ceea ce priveste conceptul de tigara electronica, parerea noastra este ca in schimbul tigarilor traditionale, fumatul electronic este o alternativa  mult mai sanatoasa, mai curata si in acelasi timp mai ieftina.
Scopul produselor pe care le comercializam este:
- de a elimina riscurile la care sanatatea iti este expusa;
- de reducere a cheltuielilor alocate pentru fumat;
- de protejare a mediului inconjurator si a personaelor din de efectele nocive ale fumatului;

Daca vei alege o tigara electronica vei opta automat pentru un stil de viata mai sanatos, mai ieftin si mult mai curat!

Alte informatii

De asemenea, dorim sa te informam ca in masura in care vrei sa alegi o tigara electronica sau orice alt produs din magazinul nostru, vei putea banaficia in mod gratuit de consultanta telefonica. Asadar, pentru orice fel de intrebari nu ezita sa folosesti una din metodele afisate pe pagina de contact sau direct la numarul de telefon 0741277367 sau pe email la adresa office @ nanoline ro.

Global Hubb Vapes, producator si distribuitor de e-lichide premium din Marea Britanie, a achizitionat compania Nanoline, extinzandu-si astfel portofoliul la peste 45 de magazine in Romania. Viziteaza Global Hubb pentru a descoperi arome atent selectionate de la Tropix, The London Range, Thirsty, Tobakka, Paco Liquid, Zero50, Dinner Lady, Chill Bro, Sub Ohm, cat si aditivi CBD de la Apex si o gama variata de hardware.

Te asteptam cu drag in grupul celor care imbratiseaza sanatatea prin alegerea unei tigari electronice

si in acelasi timp prin renuntarea la viciul adus de fumat.