Lichide tigari electronice

Alege acum un e-lichid de cea mai buna calitate!

Una dintre cele mai importante componente atunci cand vine vorba de tigara electronica este e-lichidul, deoarece acesta determina calitatea vaporilor datorita aromei,concentratiei de nicotina si amestecul PG/VG. Prin intermediul magazinului nostru online va punem la dispozitie o gama variata de e-lichide fabricate din glicerina vegetala si polipropilen glycol.

Totodata aromele noastre sunt mai mult decat ideale pana si pentru cele mai pretentioase gusturi. Pe langa gama variata de arome din care poti alege, poti opta de asemenea si pentru cantitatea de nicotina pe care e-lichidul o poate contine. Astfel vei putea alege e-lichide cu concentratii cuprinse intre 3 mg/ml si pana la 20 mg/ml.

De asemenea toate e-lichidele sunt diposnibile si fara nicotina. Printre aromele disponibile in magazinul nostru online de tigari electronice se numara arome clasice de tutun, arome de fructe, arome fresh si multe alte mixuri. Intre brandurile disponibile se gasesc urmatoarele tipuri: Vips, Liquideo Kenzo, Jamour, Liqua si Aramax.

Alege cu incredere e-lichidul care ti se potriveste!! Totodata daca nevoie de mai multe informatii sau ai nelamuriri te rugam sa ne contactezi iar unul din consultantii nostri iti va raspunde la toate intrebarile!

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5