E-lichide cu arome frantuzesti Jamour

E-lichidele cu arome frantuzesti fabricate sub brandul Jamour au fost create in urma a zeci de teste realizate de artizanii francezi, in laboratoarele pariziene de profil. Acestea sunt create din toate componentele de care este nevoie pentru a face vapatul o experienta de neuitat.

Modul in care este alcatuit fiecare e-lichid din gama Jamour ajuta la obtinerea unui efect pe care numai aromele premium reusesc sa-l atinga. Astfel vapatul va lasa o impresie puternica de aroma dominanta (tabac, fruct sau mix, dupa caz), urmata de note subtile si delicate care potenteaza gustul initial.

Exista unele lucruri pe care doar francezii stiu sa le realizeze cu eleganta. Accesoriile feminine cele mai frumoase din lume, parfumurile cele mai recunoscute si unele dintre cele mai delicioase mancaruri. In concluzie majoritatea creatiilor care necesita o atentie sporita la detalii si un simt estetic mai dezvoltat de regula provine din Franta. Motiv pentru care si e-lichidele Jamour sunt caracterizate pric calitate, eleganta si rafinament.

In concluzie te invitam sa alegi cu incredere una din aromele existente in e-lichidele Jamour (morning delight, choco shake, cool berries, fresh mint, light tobacco sau red fruits) si sa te bucuri de o prospetime de invidiat. De asemenea, e-lichidele Jamour sunt disponibile cu o concentratie de nicotina de 5mg/ml, 10mg/ml, 15mg/ml, 20mg/ml sau 0mg/ml - fara nicotina.

Incearca-le si nu vei regreta!

Nu exista produse care sa corespunda criteriilor acestea.