E-lichide cu arome mixate - New Liqua Mix

Cauta si exploreaza gama variata de arome oferita de e-lichidele pentru tigara electronica New Liqua Mix. Astfel pretentiile tale in materie de vapat vor fi cu adevarat satisfacute. Expozia de arome disponibile in e-lichidele New Liqua Mix te vor face sa nu mai vrei sa te desparti de tigara ta electronica.

Noua gama Liqua apare sub deviza - "New look. Improved formulation. Regulatory compliance". Mesajul acesta alaturi de ce ne transmit cei de Liqua sugereaza ca toate aromele cu care ne-am obisnuit din partea lor sunt inca prezente dar sub o noua forma, mult mai imbunatatita. Astfel, aceste e-lichide New Liqua Mix sunt formate din 16 arome unice, combinate in asa fel incat experienta vapatului sa fie una demna de invidiat.

Formula dupa care sunt create contine PG 50% (polipropilen glycol) / VG 50% (glicerina vegetala) si asigura o cantitate mare de vapori alaturi de o aroma cat se poate de echilibrata.

E-lichidele pentru tigara electronica din gama New Liqua Mix sunt disponibile cu urmatoarele arome: jasmine tea, sweet tobacco, tropical bomb, vanilla orange cream, tutti frutti, ice fruit, strawberry yogurt, pina colada, banana cream, ice tobacco, mango milkshake, shisha mix, ny cheesecake, cranberry blast, cherribakki, chocolate mint.

Daca te intrebi de concentratiile de nicotina disponibile, e-lichidele pentru tigara electronica New Liqua Elements se pot gasi astfel: 3 mg/ml, 6 mg/ml, 12 mg/ml si 18 mg/ml iar pentru cei care nu doresc ca e-lichidul utilizat sa contina nicotina pot opta pentru versiunea cu 0 mg/ml.

Incearca cu incredere explozia de arome oferita de e-lichidele pentru tigara electronica New Liqua Mix!

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2